Fény derül az egészségre

Maharishi Fénykezelés Drágakövekkel (MLG)

Orelia Roller, az MLG szakértő és oktató meglátásai és tapasztalatai

Orelia Roller a Maharishi Fénykezelés Drágakövekkel részleg kulcsfigurája, szülei, Joachim és Iris Roller örökségét folytatva, akik Maharishi Mahesh Yogi irányítása alatt fejlesztették ki ezt a technológiát az 1980-as években. A Transzcendentális Meditáció tanára, valamint képzett ötvös és drágakő-beállító. Orelia most társigazgatóként vezeti a tanszéket, világszerte szakembereket képez, és képviseli az MLG-t a Maharishi College of Perfect Health International és a Maharishi Ájurvéda keretein belül.

Az alábbi interjúban Orelia megosztja meglátásait és tapasztalatait, mélyebb betekintést nyújtva az MLG működésébe és annak az egészségre és jóllétre gyakorolt hatásába.

Orelia Roller

Eredete és fejlődése

Mi jelent a “Maharishi Fénykezelés Drágakövekkel”? Hogyan jött létre és hogyan fejlődött az évek során?

Orelia: Az MLG az ájurvéda ősi gyógyító hagyományaiban gyökerezik. Az ókori szövegek részletesen leírják az egyes drágakövek használatát és hatásait. A drágakövek nemcsak az ájurvédában, hanem számos más kultúrában is felkeltették az emberek figyelmét – akár rendkívüli szépségük, akár koronaékszerekben, ékszerekben, talizmánokban vagy gyógyító kövekben való felhasználásuk miatt. Édesapám, Joachim, mélyen érdeklődött e különleges tulajdonságok iránt. Ötvösmesterként, ékszertervezőként és gemológusként alaposan tanulmányozta a drágaköveket. A drágakövek pozitív hatásaival kapcsolatos személyes tapasztalatai arra késztették, hogy 1979-ben egy személyes találkozón megkérdezze Maharishi Mahesh Yogit: „Mit tehetek a drágakövekkel, hogy elősegítsem az egészséget és bővítsem a tudatot?” Maharishi így válaszolt: „Ez az Ájurvéda. Nézzen bele az ősi szövegekbe, és kapcsolja össze a régi tudást a modern technológiával.” Apám ezt követve tanulmányozta az ősi szövegeket, és elkezdte fejleszteni a drágakő-gerendákat. Édesanyám is inspirálta őt, hogy ásványi púderekből kozmetikumokat hozzon létre, ami a drágakőbalzsamok és más drágakő alapú termékek kifejlesztéséhez vezetett.

Szüleim gyakran találkoztak Maharishival, és az ő útmutatásai alapján továbbfejlesztették az ájurvédikus drágakőterápiát, amelyet először a német nyelvterületeken vezettek be. 2007 óta családunk a Maharishi Európai Kutatóegyetemen (MERU) dolgozik, beteljesítve Maharishi azon irányelvét, hogy a Transzcendentális Meditáció Mozgalom révén világszerte terjesszék az MLG-t, és képezzenek a világ minden tájáról érkező MLG szakembereket.

Meg tudna osztani valamilyen történelmi vagy kulturális hátteret a drágakövek gyógyító eljárásokban való használatával kapcsolatban?

Orelia: Széles körű bizonyítékok állnak rendelkezésre a drágakövek gyógyító célú felhasználására a különböző kultúrákban. Az ájurvédában például a raszajánákat aprólékosan, porított drágakövek felhasználásával készítették el. Egy másik jól ismert példa a 1200 körül élt Bingeni Hildegard Németországban, aki szintén alkalmazta a gyógyító köveket.

DrágaköveK

Működés

Saját szavaival: hogyan működik az MLG?

Orelia: A drágakövek színüket a kristályrácsukba ágyazott nyomelemek révén nyerik. Ezek az elemek nélkülözhetetlenek a túléléshez, és döntő szerepet játszanak az élettani folyamatokban. A testünkben található nyomelemek rezonálnak a drágakövek által kibocsátott sugárzással. Ez a rezonancia élénkíti a testünk veleszületett intelligenciáját, ami potenciálisan aktiválja az öngyógyító képességeket és a tudatbővítő élményeket. A drágakövek sugárzása, amelyet mélyen beteljesítőnek érzékelünk, tudatunkat egy magasabb rendű állapotba hozza. A tudatunk rezonál a drágakövek fényével, lehetővé téve számunkra, hogy mély ellazulást, transzcendenciát vagy különleges érzéseket tapasztaljunk testünkben. A tudatunk a drágakövek fényével oda áramlik, ahol a kozmikus rend helyreállítása és fenntartása szükséges.

A drágakövek az ásványi birodalom legmagasabb tulajdonságait testesítik meg, és hatalmas mennyiségű információt tárolnak megbízhatóan, rendkívül szervezett módon. Az MLG tehát az információs technológia egyik formájának tekinthető. Az emberi lény természeténél fogva kozmikus lény, ezért az MLG drágakő fénykristály technológiája könnyedén oda irányítja a tudat bővítését és az egészséget elősegítő információkat, ahol azok a leghatékonyabban hasznosíthatók.

Mi a feladata a drágaköveken átsugárzó fénynek?

Orelia: A drágakövön áthaladó fény különleges tulajdonságú. Ugyanolyan frekvencián rezeg, mint maga a drágakő, jelentősen felerősítve annak hatását.

A kliens mely testrészeit választja ki a szakember a drágakő fénykezelés alkalmazására?

Orelia: Van egy speciális protokoll, amelyet az MLG tanfolyam során oktatunk a gyakorlóinknak. Pontosan megtanulják, hová kell elhelyezni az egyes drágaköveket, és milyen hatásokat várhatunk tőlük. Általában a kezelést a kliens ülve vagy fekve, teljesen felöltözve végzi.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Orelia: Egy kezelés általában egy órát vesz igénybe. Az első alkalom gyakran hosszabb, körülbelül másfél órás.

Maharishi Fénykezelés Drágakövekkel

Tudományos alap

Vannak-e olyan tudományos kutatások vagy bizonyítékok, amelyek alátámasztják az MLG hatékonyságát?

Orelia: Több évtizednyi visszajelzéssel rendelkezünk ügyfeleinktől, orvosainktól és terapeutáinktól. Szüleim több ezer kezelést végeztek el az évek során, ami lehetővé tette számukra, hogy megerősítsék és összehangolják az ősi ájurvédikus szövegekben leírt hatásokat. Az 1990-es években Svájcban az egészségbiztosítók akár 80%-ban is fedezték az MLG kezeléseket, amikor orvosok és terapeuták írták elő. Ezenkívül Dr. Fred Travis, Ayala Melzer és David Scharf sikeres kettős vak vizsgálatot végzett az Egyesült Államokban, amely megerősítette az MLG hatékonyságát. Az eredmények megerősítették, hogy a drágakövekkel végzett fénykezelés jelentős hatást gyakorol a testre és a tudatra, ami hozzájárul az egészség és a jólét javulásához. (https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/2050312120918272)

Tapasztalatok

Le tudna írni egy különösen emlékezetes élményt egy olyan ügyféllel kapcsolatban, akinél jelentős hatást ért el az MLG?

Orelia: Számos rendkívüli tapasztalatunk van az MLG-vel kapcsolatban. Különösen emlékezetesek azok az esetek, amikor régi, elfeledett érzelmi elakadások vagy traumák oldódnak fel a kezelés során. Az ügyfelek gyakran úgy írják le ezt a hatást, mint egy régi blokk feloldását, amelyre már nem is emlékeztek. Az egyik lenyűgöző eset egy hölgyet érintett, akinek a válla évekig mozgásképtelen volt, hiába próbált különféle terápiákat. Az MLG kezelés olyan mértékben serkentette az öngyógyító folyamatait, hogy most már teljesen normálisan tudja használni a vállát.

Milyen visszajelzéseket kap általában az első MLG kezelés után?

Orelia: A visszajelzések nagyon sokfélék. Az emberek gyakran beszámolnak arról, hogy nagyon kiegyensúlyozottnak, kipihentnek, megkönnyebbültnek és boldognak érzik magukat a kezelés után. Sokan tapasztalnak javulást bizonyos egészségügyi problémákban, mások magasabb tudatállapotokat élnek meg, mint például a fénnyel való telítettség érzése vagy a mély transzcendencia tapasztalata.

Ön személyesen mit élvez a legjobban az MLG kezelések során?

Orelia: Számomra az egyik legkülönlegesebb dolog az, hogy látom, mennyire meglepődnek az emberek az egyes drágakövek rájuk gyakorolt kézzelfogható hatásai miatt. Ez a kezelés nemcsak az ügyfelek, hanem a gyakorló számára is mélyen beteljesítő hatással bír. Csodálatos megfigyelni, ahogy az ügyfelek arcvonásai ellazulnak, és az arcuk rövid időn belül felfrissül, boldogabbá és fiatalosabbá válik.

MLG BEAMER

Maharishi Fénytechnológia drágakő fényszóró

Személyes növekedés

Hogyan befolyásolta az MLG gyakorlása saját személyes növekedését és jóllétét?

Orelia: Az MLG az életem szerves része volt gyermekkorom óta, így állandó kísérőmnek tekinthetem. Nagyon gyógyító hatású számomra, amikor a drágakő-sugárzók alatt fekszem. A drágaköveket és a drágakőbalzsamokat a mindennapjaim részévé tettem, amelyekből erőt és energiát merítek. Mélyen összeszedettnek és megalapozottnak érzem magam, és érzem a teremtés minden részében mindenütt jelenlévő tudatosságot.

Integráció más terápiákkal

Hogyan integrálható az MLG más holisztikus vagy hagyományos orvosi kezelésekkel? Együttműködött már más gyógymódok szakembereivel, és milyen eredménnyel?

Orelia: Az MLG kiváló kiegészítője lehet más kezeléseknek is. Például már sikeresen kínálják a Maharishi Ájurvéda klinikákon, természetgyógyászati rendelőkben, fizioterápiás központokban, orvosi rendelőkben, valamint wellness- és jógastúdiókban. Kiváló és egyedülálló kiegészítője ezeknek a gyakorlatoknak, és tapasztalataink szerint az ügyfelek gyorsan érzékelik a pozitív hatásokat.

Személyes jövőkép

Mi az Ön személyes jövőképe vagy küldetése MLG-szakemberként és oktatóként?

Orelia: Az a vízióm, hogy a test minden sejtjét drágakövek fényével világítsam meg, ezzel pihentető, megnyugtató és egészséget javító élményeket hozva, valamint a tudatunkat minden szinten élénkítve. Hiszek abban, hogy az MLG segítségével hozzájárulhatok a tudat és az egészség harmonikus fejlődéséhez.

Hogyan kíván hozzájárulni a holisztikus gyógyítás területéhez az MLG-vel végzett munkája révén?

Orelia: A célom, hogy segítsek tágítani az emberek perspektíváját az öngyógyítás irányába, valamint aktiválni a test veleszületett intelligenciáját. Az MLG egy non-invazív kezelés, amely az egészség és a jóllét elősegítésére összpontosít, nem pedig a betegségek és tünetek kezelésére. Fantasztikus látni, hogy ügyfeleink milyen pozitív változásokat élnek át az MLG segítségével.

HA TETSZETT A POSZT, OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Facebook
LinkedIn
X
WhatsApp
Skype
Telegram

Ha szeretnél értesülni a további friss tartalmakról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Név(Kötelező)
Email(Kötelező)
Adatkezelési tájékoztató(Kötelező)